Vinteren har kommet til Pillars of Eternity II

Rollespillet har fått sin første ekspansjon.

Om du ikke helt klarer å få nok av Obsidians nye rollespill, Pillars of Eternity II, kan du nå kjøpe den første utvidelsespakken for spillet. Den heter The Beast of Winter, og tar spillerne med til et «frossent helvete» bortenfor Deadfire-øygruppen. Her finner du blant annet en eldgammel drage som selv gudene frykter, og må stoppe henne før hun gjør hele Eora til en snøball.

En vanlig dag på jobben, med andre ord.

Hadde dette vært for en uke siden, ville jeg sagt ja takk til litt forfriskende kulde. Men nå får det meg bare til å grue meg til vinteren.
Hadde dette vært for en uke siden, ville jeg sagt ja takk til litt forfriskende kulde. Men nå får det meg bare til å grue meg til vinteren.

Gratis oppdatering

I tillegg til ekspansjonen har Obsidian lansert en ny versjon av selve hovedspillet, som ved siden av de vanlige bugfiksene også legger til en rekke forskjellige utfordringsmoduser som kan aktiveres for å gjøre spillopplevelsen annerledes.

Nytt innhold får vi også, i form av en miniekspansjon ved navn The Deck of Many Things. Når denne er installert, vil du kunne treffe på et mystisk handelsskip, som har skatter du kan kjøpe (eller stjele, om du er i sjørøverhumør).

Brukeranmeldelsene for den nye ekspansjonen er positive så langt, men det ser ikke ut som du bør forvente massive mengder med nytt innhold. Ifølge en av anmeldelsene tar det cirka seks timer å fullføre eventyret, som også skal være veldig historiedrevet (med «få distraksjoner»). Her er en trailer:

Og her er en oppdateringsvideo fra studioet:

En potensielt litt irriterende sak er at prisen på ekspansjonen varierer, og siden du ikke akkurat kan forandre hvor du kjøpte hovedspillet nå, er det altså ikke mulig å shoppe rundt. På GOG koster utvidelsen 96 kroner, mens den koster litt merkelige 69,97 kroner på Steam.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.