Nå kan du teste en demoversjon av The Mystery of Woolley Mountain

Nytt pek-og-klikk-eventyr for både konsoll (inkludert Switch), mobile plattformer og PC.

The Mystery of Woolley Mountain er et todimensjonalt pek-og-klikk-eventyr som være inspirert av klassikere som The Secret of Monkey Island og Day of the Tentacle, og følger en gjeng med «tidsreisende lydforskere» som må redde en gruppe barn fra den mystiske øya Woolley Mountain, der de holdes fange av ei ond heks. Uh, ok.

Hm, skummelt!
Hm, skummelt!

Nøyaktig når spillet slippes vet jeg ikke, men for kort tid siden la utvikleren ut en demoversjon på Steam, som kan lastes ned gratis fra spillets produktside.

Klassisk grensesnitt

Kontrollsystemet i The Mystery of Woolley Mountain er litt mer avansert enn det vi finner i de fleste nye spill i sjangeren, og ligger dermed litt nærmere nittitallets pek-og-klikk-grensesnitt. Du får fire forskjellige interaksjonsmuligheter, nemlig «bruk», «snakk til», «plukk opp» og «undersøk», og det skal være mulig å klikke på nesten alt du ser på skjermen.

Ellers loves vi massevis av humor og en distinkt, visuell stil. Den ferdige versjonen vil slippes for Xbox One, PS4, Switch, Android, iOS og selvsagt PC-formatene. Spillet gis ut av Huey Games, som er den nye spillutgiveren til folkene bak åttitallsutgiveren Hewson. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.