Strategiperlen Battle Brothers utvides med stor ekspansjon

En av fjorårets beste spillutgivelser blir enda større, med ekspansjonspakken Beasts & Exploration.

Et av favorittspillene mine i fjor var Battle Brothers, en kombinasjon av rollespill, strategi og taktikk som minner litt om Mount & Blade, Pirates og Jagged Alliance, satt til en mørk fantasiverden. Nå har de tyske utviklerne annonsert at spillet får en full ekspansjonspakke ved navn Beasts & Exploration.

Verden er datagenerert.
Bilde fra hovedspillet.

Monstre og mystikk

Navnet er kanskje ikke spesielt episk, men det gir til gjengjeld et godt inntrykk av hva vi kan forvente. For det første vil den introdusere en rekke nye monstre og villdyr som man kan treffe på i villmarken, og disse vil utfordre spillerne med egne, unike kampmekanismer. Når de overvinnes får vi blant annet tilgang på ressurser som kan brukes til å skape eliksirer, amuletter og annet.

For det andre vil verden nå være større, og få mange skjulte lokasjoner som byr på nye farer og muligheter for spillere med utforskningstrang. Nye hendelser er også inkludert, sammen med nye typer kontrakter. Utviklerne har selvsagt også lagt inn nye våpen, rustninger og så videre, og spillet får også mer musikk.

Glad det ikke er meg som skal rydde opp her!
Spillet byr på turbasert kamp.

Det er ikke klart når ekspansjonen skal slippes, men den første utviklerdagboken skal være rett rundt hjørnet. Vi loves forøvrig også en gratis oppdatering for hovedspillet.

Et knallgodt spill

I Battle Brothers må du bygge opp et kompani av leiesoldater og reise rundt på et dataskapt spillkart for å tjene penger gjennom å utføre oppdrag for ulike fraksjoner. Du kan også prøve deg på handel eller bare legge ut på jakt etter banditter og orker som trenger bank. Mye av tiden vil du bruke på turbasert kamp, og heldigvis er denne delen av spillet svært solid.

Du kan lese mer om Battle Brothers i artikkelen jeg skrev om det i fjor. Her er en trailer:

2 kommentarer om “Strategiperlen Battle Brothers utvides med stor ekspansjon”

  1. Wohoo! Håper litt på nye våpentyper også (ikke bare nye våpen i samme kategorier) uten at jeg kan tenke på noe spesielt i farta…

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.