Torchlight kommer tilbake

Perfect World Entertainment har annonsert Torchlight Frontiers.

Gamescom nærmer seg, og i forbindelse med den tyske spillmessen kan vi antakeligvis forvente en god del spillannonseringer. En av disse har kommet i dag. Kinesiske Perfect World Entertainment har nemlig kunngjort et nytt Torchlight-spill, utviklet av et nyoppstartet studio ledet av Max Schaefer (en av grunnleggerne av både Torchlight-utvikler Runic Games og Diablo-utvikler Condor/Blizzard North).

Torchlight Frontiers

Det nye spillet heter Torchlight Frontiers, og kommer til PC, Xbox One og PlayStation 4 en eller annen gang neste år. Siden Perfect World primært driver med nettbaserte spill, bør det ikke være noen overraskelse at Torchlight Frontiers ikke blir et rent enspillerspill. I stedet foregår det i en stor, dataskapt verden som deles av spillerne, og der spillerne kan påvirke verden permanent.

Schaefer selv sier at det å bringe Torchlight til en delt verden alltid har vært et mål for serien, og at spillet vil by på et levende univers som samtidig skal føles trofast mot serien. Ellers loves vi de tradisjonelle greiene: Slakting av fiender, utforsking av eldgamle ruiner og muligheten til å få med seg kjæledyr på laget.

Så voldsomt mye mer har ikke utgiveren ønsket å si om spillet, men de røper at det vil være spillbart på Gamescom. Du kan også svippe innom nettstedet, der det er mulig å melde din interesse for en kommende beta. Her er en artig trailer:

Det er jo selvsagt litt underlig at Perfect World Entertainment annonserer dette spillet, og et helt nytt studio for å utvikle det, når de la ned det originale Torchlight-studioet i fjor. Hvis serien skulle fortsette, hvorfor måtte Runic Games legges ned? De store selskapene i spillindustrien slutter egentlig aldri å skuffe.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.