Her er en fersk trailer fra vikingspillet Rune

Human Head Studios har annonsert tidliglansering i september.

Det er 17 år siden Human Head Studios slapp det originale Rune, og i september prøver de seg på et nytt viking-epos – med samme navn (selv Steam-siden er forvirret, ettersom den henter inn Metacritic-informasjon for originalspillet).

Lurer på om spillfiguren også heter Rune?
Lurer på om spillfiguren også heter Rune?

Loke skaper trøbbel (som vanlig)

Nye Rune skal være et tredjepersons actionspill der Midgard har blitt angrepet av guden Loke. Du må alliere deg med en av de andre gudene, og kjempe deg gjennom en åpen verden for å forhindre et evig Ragnarok – enten alene eller sammen med venner.

Septemberlanseringen er en tidlig utgivelse på Steams «early access»-tjeneste, og Human Head Studios anslår at spillet skal være der i opp mot ett år før den ferdige versjonen er klar. Tidligversjonen ser ut til å mangle en hel del, og det vil for eksempel ikke være mulig å fullføre enspillerkampanjen slik det er tenkt at man skal.

Human Head sier ikke hvor mye av enspillerinnholdet som er med ved lansering, men sier at de vil legge til nytt innhold fortløpende. Dette vil inkludere flere oppdrag, flere guder, flere våpen og rustninger, en større verden, og mye mer. Flerspiller er tilgjengelig, og de grunnleggende spillmekanismene skal være stabile. Her er en fersk trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.