Nytt Jagged Alliance-spill på vei

Jagged Alliance gjør et nytt forsøk på å komme tilbake.

THQ Nordic har annonsert Jagged Alliance: Rage, et nytt spill i den tradisjonsrike leiesoldatserien. I Rage loves vi en kombinasjon av turbasert taktikk, eventyrspillelementer og leiesoldater med unike personligheter.

Gamle leiesoldater

Jepp, vi er i jungelen.
Jepp, vi er i jungelen.

Spillet finner sted 20 år etter hendelsene i det første spillet, og finner sted på ei øy styrt av en antakeligvis rimelig usympatisk narkobaron. Der må du bruke geriljataktikk for å gradvis ødelegge bandittenes maktbaser, slik at lokalbefolkningen til slutt kan reise seg opp og ta tilbake friheten sin. Eller noe slikt.

Ifølge det offisielle nettstedet skilter spillet blant annet med dype taktiske muligheter, stor frihet til å velge hvordan du vil løse oppdragene og samarbeidsflerspiller for to via nettet. Spillet skal slippes på Xbox One, PlayStation 4 og PC, og lanseringen vil finne sted «snart».

Jagged Alliance: Rage gis ut av HandyGames (enda en THQ Nordic-divisjon), og utvikles av Cliffhanger Productions. THQ Nordic kjøpte merkevaren i 2015. Her har du en trailer:

Jeg er ikke helt sikker på om jeg liker den visuelle stilen i traileren, og Jagged Alliance-serien har fått en del forsøk på å vende tilbake uten å helt lykkes, så jeg er litt skeptisk. Men for all del, det blir spennende å se hvordan dette spillet ender opp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.