Sjekk den nye Anno 1800-traileren

Det lovende bybyggerspillet har også fått slippdato.

Anno-serien holder fortsatt koken, og nå har Ubisoft annonsert (beklager, slikt skjer når man ikke har noen redaktør!) at det nyeste spillet i serien skal slippes den 26. februar i 2019. I den forbindelse har de også lagt ut en trailer, som du kan se under.

Heldigvis er det ingen fare for at disse dinosaurene går amok.
Heldigvis er det ingen fare for at disse dinosaurene går amok.

Bybygging og kolonisering

Anno 1800 er et strategi/bybyggerspill satt til attenhundretallet, der du må bygge opp en by i Europa midt under den industrielle revolusjonen. I tillegg må du sende skip på oppdagelsesferd til Sør-Amerika, der du kan etablere kolonier for å skaffe deg verdifulle ressurser og handelsvarer.

Spillet skilter som seg hør og bør med en omfattende enspillerkampanje, samt en sandkassemodus med massevis av innstillingsmuligheter. Flerspiller får vi selvsagt også. Utviklerne i Blue Byte har lyttet til tilhengerne, og lover at Anno 1800 vil få individuelle, datastyrte motstandere, avanserte handelsruter, datagenererte kart og mye mer som manglet i det forrige Anno-spillet.

Du kan få mer informasjon på nettstedet Anno Union, der utviklerne har gitt spillmiljøet innsikt i (og muligheten til å bidra til) utviklingen av spillet i cirka ett år allerede. Så forhåpentligvis blir det rimelig solid når det altså slippes i februar. Her er traileren:

Du fikk med deg at Blue Byte også jobber med et nytt The Settlers-spill, ikke sant?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.