Streets of Rage 4 er annonsert

Segas klassiske slåssespillserie er tilbake, nå med DotEmu bak spakene.

Her er en nyhet du neppe hadde forventet: Streets of Rage-serien er tilbake. Franske DotEmu har nettopp annonsert Streets of Rage 4, og annonseringstraileren kan du se under artikkelen.

Følger i forgjengernes fotspor

Slik ser Streets of Rage 4 ut.
Slik ser Streets of Rage 4 ut.

Hvilke plattformer spillet kommer til er ikke kjent, og det har heller ikke fått noen lanseringsdato. Det vi vet er imidlertid at det lages av samme team som skapte fjorårets populære nyversjon av Wonder Boy: The Dragon’s Trap, og at vi kan se frem til nye spillmekanismer men samme hovedkonsept som i originalspillene. Grafikken blir fullstendig håndtegnet.

I tillegg er det bekreftet at spillet vil inkludere samarbeidsflerspiller, der den ene får rollen som Axel, og den andre spiller Blaze. For øyeblikket er dette de eneste spillbare figurene som har blitt annonsert.

De klassiske Streets of Rage-spillene er altså sideskrollende slåssespill der du må kjempe deg gjennom skitne bygater fulle av banditter og annet svineri. Seriens første spill kom i 1991, og ble en stor suksess på Sega Mega Drive. Spillet fikk to oppfølgere på samme plattform, og de tre klassiske Streets of Rage-spillene er i dag tilgjengelig i samlingen Sega Mega Drive Classics.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.