Kultklassikeren Onimusha: Warlords relanseres

PlayStation 2-spillet kommer til dagens konsoller og datamaskiner.

På den offisielle bloggen sin har Capcom annonsert at de vil lansere Onimusha: Warlords for PS4, Xbox One, Nintendo Switch og Steam den 15. januar neste år. Spillet ble opprinnelig lansert for PS2 i 2001, og regnes av mange som en kultklassiker.

Demoner er ikke til å spøke med.
Demoner er ikke til å spøke med.

Action i Japan

Onimusha: Warlords foregår i en overnaturlig versjon av det føydale Japan, der samuraien Samanosuke Akechi og ninjaen Kaede legger ut på et oppdrag for å redde prinsessen Yuki fra demoner som har invadert slottet hennes og tatt henne til fange.

Spillet er et tredjepersons actioneventyr med mye sverdkamp, og hovedpersonen har mulighet til å absorbere fiendens sjeler for å forbedre våpnene sine eller få tilbake tapt helse. I noen sekvenser får du også styre Kaede, som fokuserer litt mer på sniking.

Nyversjonen skilter med forbedret grafikk, nye oppløsninger (du kan velge mellom 4:3-modus og 16:9-modus), støtte for analoge stikker, en ny og enklere vanskelighetsgrad, ny musikk og japansk stemmeskuespill. Trailer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.