Ta en titt på spillprototypen BH Trials

Her styrer du en traktorgraver, som kun kan bruke graveren og skuffen for å bevege seg.

Det er alltid moro med rare simulatorer, og BH Trials er definitivt ganske rar. Her får du kontroll over en traktorgraver som må navigere seg gjennom en lang hinderløype. I utgangspunktet høres dette ut som en ganske grei oppgave, men problemet er at selve traktoren egentlig bare er dødvekt. Den kan ikke svinge, gasse eller bremse.

I stedet må du bruke skuffen foran og graveaggregatet bak for å flytte traktoren. Utvikleren selv sier at spillet har blitt beskrevet som «Getting over it på hjul», selv om de personlig ikke mener det er «så vanskelig». Det ser i alle fall artig ut – og de gode nyhetene er at det er gratis. Riktignok er gratisversjonen bare en prototypeversjon, men svipp innom Itch.io for å laste den ned.

For min egen del merker jeg at bare det å styre kameraet er litt stress, men jeg må definitivt tilbake til spillet senere. Den nyeste utgaven ble lansert for fem dager siden, og er på cirka 40 MB. Her er en video av BH Trials i aksjon:

Via Tim Stones The Flare Path på RockPaperShotgun.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.