The Bard’s Tale IV slippes neste uke

Her er en fersk trailer fra det kommende rollespillet.

Vi som begynner å bli rimelig utålmodige med Bethesda og The Elder Scrolls VI kan i alle fall trøste oss med at vi ikke har det like ille som den gjengen som har ventet i 30 år på et nytt spill i The Bard’s Tale-serien (ikke enda, i alle fall…). Men nå er uansett The Bard’s Tale IV: Barrows Deep rett rundt hjørnet – det slippes altså førstkommende tirsdag (eller 18. september, for dere datofans).

Kampsystemet ser litt merkelig ut.
Kampsystemet ser litt merkelig ut.

Utviklerstudioet inXile Entertainment feirer anledningen med en helt ny trailer, som du kan ta en titt på nederst.

30 år i virkeligheten, 100 år i spillet

Handlingen i The Bard’s Tale IV finner sted over hundre år etter hendelsene i originalspillene, som nesten har blitt glemt av innbyggerne i Skara Brae. Nå har en gjeng fanatikere tatt kontroll over byen, og forbudt hele eventyrerlauget. De har selvsagt onde hensikter, og må stoppes. Flaks, for slikt blir det rollespill av.

inXile Entertainment lover over 40 timer med spilling, rik figurutvikling, en variert verden (med Unreal 4-basert grafikk) og et intuitivt, turbasert kampsystem. De i spillpressen som har sett spillet allerede ser ut til å være fornøyd, skjønt sniktittene er så vidt meg bekjent basert på den første timen, og ikke hele spillet.

Vi finner uansett snart ut om The Bard’s Tale IV: Barrows Deep blir en klassiker på lik linje med originalene. Her er traileren:

Forresten, ta en titt på The Bard’s Tale Trilogy om du vil se hvordan serien startet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.