Kickstarter-suksess for to store SNES-bøker

Super Nintendo Anthology byr samlet på over 600 sider med SNES-nostalgi.

Det er snart 30 år siden Nintendo lanserte sin SNES i 1990, og den klassiske konsollen har ikke mistet særlig mye av sin popularitet. Derfor er det ikke spesielt rart at bokprosjektet Super Nintendo Anthology har gjort det godt på Kickstarter – med 20 dager igjen av kampanjen er finansieringsmålet passert med svært god margin.

Antologien skal lanseres som to bøker, der den ene fokuserer på spillene som kom til konsollen, og den andre fokuserer på maskinvaren og historien rundt.

Lemmings!
Lemmings!

Alle spillene skal beskrives

Software Edition skilter med beskrivelser av alle de 1724 spillene som ble lansert, der de mest kjente spillene får hele sider, og mindre kjente spill får mindre plass. Alle boksbildene er med, og boken vil også ta for seg uoffisielle spill og kansellerte spill.

Hardware Edition tar for seg hele historien til SNES-prosjektet, med separate kapitler om lanseringene i de ulike verdensdelene. I tillegg vil den inneholde intervjuer med folkene som skapte plattformen, en egen del om offisielt (og uoffisielt) tilbehør, og en del der mange av maskinvarens «hemmeligheter» avsløres.

Spillboken kommer på minst 388 sider, mens maskinvareboken kommer på minst 230 sider. Begge skal lanseres i juni 2019. Bøkene er ikke direkte billige, hvis man velger å få dem via Kickstarter i alle fall, men slike bøker har jo generelt en tendens til å koste en del.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.