Ta en titt på dette lekre eventyrspillet

Backbone følger en grevlingdetektiv i en dystopisk versjon av Vancouver.

Om du har sansen for flott pikselgrafikk bør du følge med på Backbone, et film noir-aktig eventyrspill med snike- og actionelementer som er under utvikling av et studio ved navn EggNut. Spillet foregår i en alternativ verden der kloden er befolket av antropomorfiske dyr, og du spiller privatdetektiven Howard Lotor som prøver å overleve så godt han kan.

Telefonen ringer.
Telefonen ringer.

Backbone skal fokusere på ekte detektivarbeid der du må finne bevis, forhøre vitner og selv trekke slutninger – som i det nylanserte Lamplight City vil hver sak ha ledetråder som går i flere forskjellige retninger, og det er opp til deg å velge hvilke du vil følge.

Det lukter grevling her

Når du havner i farlige situasjoner må du blant annet tenke på at dyrene i spillets verden har kraftigere luktesans enn mennesker ville hatt, så det nytter ikke å bare snike seg rundt fiendene uten å maskere lukten sin.

Handlingen finner sted i en dystopisk versjon av Vancouver i Canada, med ekte steder som du kan utforske. Vi loves en rik og levende verden, men også en verden med store utfordringer. Blant annet deles dyrene inn i klasser avhengig av hvilken art de tilhører, med apene på toppen av hierarkiet.

Lanseringen skal etter planen finne sted i 2019. Spillet kommer til både de ulike PC-systemene og de tre store konsollene, og her er en stemningsfull trailer:

En kommentar om “Ta en titt på dette lekre eventyrspillet”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.