To av Castlevania-seriens mest populære spill kommer til PS4

Symphony of the Night og Rondo of Blood.

Om du liker todimensjonal vampyrjakt i form av svære og åpne plattform/actionspill fra nittitallet, og i tillegg har tilgang på en PlayStation 4, kan du glede deg til 26. oktober. Da lanseres nemlig Castlevania-spillene Rondo of Blood og Symphony of the Night i en samlepakke på nettopp denne plattformen.

Fin hest.
Fin hest.

Populære nittitallsutgivelser

Dette er to av de mest anerkjente spillene i Castlevania-serien, som sjokkerende nok talte hele ni spill da Rondo of Blood ble lansert som det tiende i 1993. Dette spillet debuterte på den japanske plattformen PC Engine, og var det første i serien som ble sluppet på CD-ROM.

Symphony of the Night debuterte for originale PlayStation i 1997, og kombinerte rollespillelementer med utforsking og plattformspilling. Spillet fikk svært god kritikk da det kom, og figurerer som regel ett eller annet sted i den øvre halvdelen av de mange listene over tidenes hundre beste spill som dukker opp ved jevne mellomrom.

PlayStation 4-versjonene får oppskalering til 4K/1080p, ulike bakgrunnsbilder (rammer), og muligheten til å myke opp pikslene om du skulle føle behov for det (uff!). Vibreringsfunksjonen til DualShock 4 støttes også, og spillene får Trophies. Les mer på PlayStation Blog. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.