Bygg din egen dinopark i Parkasaurus

I motsetning til Jurassic World Evolution har dette «early access»-spillet nesten bare fått skryt.

Mens storspillet Jurassic World Evolution har fått mye kritikk for å mangle både innhold og ting å gjøre, har et annet dinosaurspill fått en langt bedre mottakelse nå som det har dukket opp i «early access». Spillet heter Parkasaurus, og som navnet gir et lite hint om, er ikke dette et like seriøst spill som Frontiers lisensutgivelse.

Du forveksler ikke dette med Jurassic World Evolution.
Du forveksler ikke dette med Jurassic World Evolution.

Gjestene trives om dinosaurene trives

Konseptet er uansett det samme: Bygg din egen dyrepark full av ulike typer dinosaurer, og tjen så mye penger du kan i prosessen. Du må sikre at dinosaurene dine trives ved å lage innhegninger som passer til de ulike artene, noe som igjen fører til at publikum har det hyggelig og fristes til å bruke penger på alle butikkene og kjoskene rundt om i parken din.

Samtidig må du drive forskning for å skaffe deg «nye» og mer spennende dinosaurer, samt flere attraksjoner for parken. Totalt kan du bygge over åtti forskjellige typer ting, og ansette fire forskjellige typer ansatte (som så kan gå opp i nivå underveis).

Den fargerike visuelle stilen gjør Parkasaurus vanskelig å forveksle med Jurassic World, og her kan du til og med putte hatter på dinosaurene dine om du vil. Antakeligvis blir det ikke like blodig om dinosaurene rømmer, heller. Grafikken vekker i stedet minner om klassikere som Zoo Tycoon og Dino Park Tycoon.

Utvikleren planlegger at spillet skal være i «early access» i seks til åtte måneder. De understreker at det fortsatt gjenstår en del arbeid på spillet, men påpeker også at de som tar sjansen på tidligversjonen får spillet litt billigere enn de som venter på fullversjonen. Her er en trailer, som avluttes med et veldig skummelt dinosaurbrøl.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.