Retrotimen: Holder Nintendos nye onlinetjeneste mål?

Pluss: Er Gudfaren fortsatt et hestehode foran resten av mafiafilmene?

Ukens Retrotimen starter med diskusjon rundt døden, manikyr for kyr og tannlegeregninger. Deretter hopper de over på ukens film, som er en av filmhistoriens mest anerkjente filmer – Gudfaren fra 1972. Otto beskriver filmen som den ultimate mafiafilmen, men det er ikke bare den ene sjangeren som har hentet inspirasjon fra klassikeren.

Switch Online

Retrotimen har også tatt for seg online-tjenesten for Nintendo Switch, som ble lansert nå i forrige måned. Tjenesten gir deg flerspillermuligheter over nettet, skylagring, spesialtilbud og fri tilgang på et visst antall mer eller mindrek klassiske NES-spill der man også kan spille flerspiller over nettet.

Akkurat den sistnevnte funksjonen har imidlertid ikke noen i Retrotimen fått helt til enda, men de skal teste videre.

Gjengen er kanskje ikke så voldsomt imponert over hva Nintendo har fått til med Switch’ onlinetjeneste, men samtidig påpeker de jo at den ikke koster allverdens. Om du er interessert i å vite mer om selve retrobiten, kan du lese inntrykkene til Nikolai her på Spillhistorie.

Her kan du høre ukens Retrotimen-episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan dessuten få med deg episodene på Radio Trondheim (hver tirsdag klokken 18.00).

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

PS: Beklager ingressen, men nå er den skrevet, og da får den stå.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.