The Architect: Paris blir et annerledes bybyggerspill

Ta over utviklingen av den franske hovedstaden i dette kommende spillet.

Focus Home Interactive har annonsert at de vil samarbeide med utviklerstudioet Enodo Games om å lansere The Architect: Paris. Dette spillet skal tilby en unik vri på bybyggerkonseptet, der vi får detaljert kontroll over byutviklingen i den franske hovedstaden, Paris.

Byen finnes allerede

Dette betyr at i stedet for å begynne på bar bakke, slik du gjør i de fleste bybyggerspill, tar du over en eksisterende by med massevis av utfordringer. Her må du forholde deg til alt fra forrurensning til lokalpolitikk, mens du prøver å skape den perfekte byen.

Konseptet virker spennende og forfriskende, selv om jeg må innrømme at det også virker som et spill som kan være litt vrient å komme inn i. Det å bygge en by helt fra bunnen av er kanskje ikke særlig typisk for virkelig byutvikling, men det betyr i det minste at man ikke blir overveldet helt fra starten av. Det blir spennende å se hvordan The Architect: Paris løser den problematikken.

Spillet har vært under utvikling en stund, og under kan du se en eldre trailer. Focus Home Interactive sier ingenting om når de planlegger å lansere det nye spillet.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.