Her er Machinarium-skapernes neste spill

Creaks ser ut til å bli litt annerledes enn tidligere utgivelser fra Amanita Design.

Den tsjekkiske utvikleren bak spill som Machinarium, Samorost og Chuchel har lagt ut en video fra sitt neste spill. Det heter Creaks, og blir et sideskrollende actioneventyr der du styrer en person som oppdager at det finnes en hel underjordisk verden under huset hans.

Direkte kontroll

I motsetning til i tidligere Amanita Design-spill, som generelt har vært pek-og-klikk-utgivelser, styres hovedpersonen i Creaks direkte. Spillet ser også ut til å ha både fiender som må unngås og plattformer som må forseres. Den visuelle stilen er imidlertid veldig tradisjonell for utvikleren, og jeg tipper de fleste som har spilt noen Amanita-spill vil kjenne den igjen ganske umiddelbart.

Ellers vet jeg ikke hvor mye mer det er å si – spillet slippes i 2019 for PC og «konsoll», og her er traileren:

En kommentar om “Her er Machinarium-skapernes neste spill”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.