Capcom Beat ‘Em Up Bundle er ute nå

Final Fight og seks andre slåssespill fra arkadehallene samlet i én pakke.

Capcom Beat ‘Em Up Bundle er en spillsamling med syv klassiske sideskrollende slåssespill fra arkadehallene. Pakken ble sluppet på både PC og de tre store konsollene denne uken, og har fått en god mottakelse av kjøperne så langt.

Ooh-kay.
Ooh-kay.

Debuterer på hjemmeplattformene

Spillene i samlingen er Final Fight (1989), The King of Dragons (1991), Captain Commando (1991), Knights of the Round (1991), Warriors of Fate (1992), Armored Warriors (1994) og Battle Circuit (1997). De to siste har aldri tidligere blitt sluppet på hjemmeformatene, og har kun vært tilgjengelige i arkadeform.

Det skal være flerspillermuligheter for alle spillene, og du får også velge vanskelighetsgrad og jukse til deg flere liv, om du trenger det. Når det er sagt, kunne du jo alltids hive på ekstra mynter for å fortsette å spille disse spillene i arkadehallene, så å kalle det «juks» er kanskje feil (vi skal vel være glad for at ikke moderne versjoner av klassiske arkadespill bruker mikrotransaksjoner).

Ellers får du spille både de engelskspråklige og japanske versjonene. Her er en lanseringstrailer med en overraskende mørk slutt:

En kommentar om “Capcom Beat ‘Em Up Bundle er ute nå”

  1. Dette er en smart, forbrukervennlig salgsform, synes jeg. 7 arkadespill passer greit til «fullpris». Minner om Street Fighter 30th Anniversary Edition, som jeg kjøpte til Switch og som er en ordentlig fin pakke, 12 spill og med gode muligheter til å bla i både konseptkunst og velge CRT- og arkade-emulering rundt det visuelle.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.