Utforsk en mørklagt verden i The Light Keeps Us Safe

Nytt overlevelsesspill fra skaperne av Sir, You Are Being Hunted, der lommelykten er din beste venn.

Utviklerstudioet bak indie-spillene Sir, You Are Being Hunted og The Signal From Tölva har lansert sitt nyeste spill i «early access». Det heter The Light Keeps Us Safe, og er et førstepersons overlevelsesspill satt til en stor, datagenerert verden.

STALKER-serien har tradisjonelt vært en inspirasjonskilde for utviklerstudioet i Big Robot.
STALKER-serien har tradisjonelt vært en inspirasjonskilde for utviklerstudioet i Big Robot. The Light Keeps Us Safe er nok et postapokalyptisk spill satt til mystiske miljøer.

Lys og mørke

Spillet finner sted i en verden der uhyggelige maskiner har tatt over. Fordelen din er at disse fiendene ikke er spesielt begeistret for lys, så om du klarer å holde deg i lyset bør du i teorien være trygg. Men lys er mangelvare i den postapokalyptiske natten, så du må gjøre ditt beste for å snike deg uoppdaget rundt i mørket.

Samtidig har du et hjelpemiddel i form av en lommelykt, som kan oppgraderes på ulike måter og hjelpe deg å se ting som kun er synlige i spesielt lys. Denne lommelykten må du både bruke til å løse gåter og nøtter, og til å unngå massevis av feller. Du kan også bruke den som et direkte våpen, om du er så uheldig å bli oppdaget.

Utviklerne planlegger å lansere fullversjonen av The Light Keeps Us Safe i mars eller deromkring, men mener at tidligversjonen er fullstendig spillbar. Brukeranmeldelsene er generelt også positive, skjønt noen klager på manglende muligheter og finpuss. Underveis i «early access» vil spillerne få tilgang på nye miljøer å utforske. Her har du en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.