Retrotimen: Tennis med Mario

Retrotimen har testet Mario Tennis Aces, og sett The Black Hole fra 1979.

Retrotimen er tilbake, riktignok uten Lars denne gangen, og i dag kan du høre om en science/fiction-film som kanskje har gått deg hus forbi. Filmen er The Black Hole fra 1979, en romopera produsert av The Walt Disney Company (antakeligvis) for å prøve å hive seg på den svært så profitable romgalskapen som Star Wars hadde satt i gang.

Utrolig nok (*) er The Black Hole faktisk å finne på Netflix her i Norge, men før du eventuelt setter deg ned for å se den kan det jo være lurt å høre hva Otto og Remi mener om den.

Mario Tennis Aces

Remi har også spilt Mario Tennis Aces på Switch. Det er kanskje en stund siden tennisspill virkelig var i vinden, men sjangeren huser mange klassikere. Om Mario Tennis Aces fortjener det stempelet finner du ut ved å trykke på «play»-knappen her:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan dessuten få med deg episodene på Radio Trondheim (hver tirsdag klokken 18.00).

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

(* Jeg syntes den nordiske versjonen av Netflix har et mildt sagt ekstremt forbedringspotensiale hva eldre filmer angår, så det faktum at en glemt sci-fi-film fra 1979 er på Netflix syntes jeg faktisk fortjener betegnelsen «utrolig»)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.