Two Point Hospital får sandkassemodus

Snart kan du bygge sykehus uten fastsatte mål i Segas Theme Hospital-inspirerte spill.

Two Point Hospital har generelt fått en positiv mottakelse så langt, og mange av problemene anmeldere og spillere hadde mot versjonen som ble lansert på sensommeren har dessuten blitt fikset i oppdateringer. Nå kan man for eksempel kopiere hele rom som man kan bruke igjen senere, for å spare tid.

Det er som oftest en dårlig idé med åpen ild innendørs.
Det er som oftest en dårlig idé med åpen ild innendørs.

Ren sandkasse

kommer nok en oppdatering til spillet, og denne gangen er det en etterlengtet sandkassemodus som skal implementeres. Denne vil la deg bygge dine egne sykehus fra bunnen av, uten fastsatte mål, der du i tillegg kan skru av og på ulike aspekter av spillet. Vil du ha uendelig med penger, så kan du det, og hvis du syntes epidemier er slitsomme kan du skru dem av.

Vær oppmerksom på at du må spille gjennom de tre første brettene i kampanjen for å låse opp sandkassemodusen.

Det er kanskje litt rart at et spill i denne sjangeren ikke hadde sandkassemodus ved lansering, men nå kommer den i alle fall. Oppdateringen skal etter planen lanseres denne uken, og her er en fersk trailer som viser noen av nyhetene spillet har fått siden lansering:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.