Jill of the Jungle-spillene er ute på GOG

Og hvor mye tror du de koster? Ingenting!

Før Epic ble kjent for Fortnite, eller til og med Unreal, sto de for en rekke «shareware»-spill for MS-DOS. En av seriene deres var Jill of the Jungle, der du spiller amasonekrigeren Jill som må hoppe og sprette seg gjennom store, skrollende miljøer fulle av fiender.

Det er kanskje ikke Mario, akkurat.
Det er kanskje ikke Mario, akkurat.

Underveis kan hun blant annet forvandle seg til flere ulike typer dyr, for å lettere komme seg forbi hindringene hun møter.

Helt gratis

Nå har GOG relansert de tre Jill of the Jungle-spillene i én pakke, og selv om jeg er helt sikker på at flere av seriens tilhengere ville vært klare for å punge ut med noen kroner for nostalgiens skyld, er trilogien faktisk helt gratis. Epic har åpenbart nok med alle pengene de tjener på Fortnite.

Du må imidlertid ha en GOG-konto for å få tilgang på spillene, men den er jo også gratis, og siden GOG tilbyr DRM-frie versjoner av spillene sine trenger du altså ikke å logge på noe som helst for å spille spillene. Når du har lastet dem ned, er de dine.

Jill of the Jungle-spillene ble programmert og designet av Epic-grunnleggeren Tim Sweeney. Han hadde allerede hatt suksess med ZZT-spillene, som han utviklet på egenhånd, men med Jill of the Jungle trengte han hjelp med ting som grafikk og lyd. Dermed gikk Epic (som opprinnelig het Potomac Computer Systems) fra å være en enmannsutvikler til å bli et skikkelig spillstudio.

Toppbildet er hentet fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.