I dag slippes et nytt FMV-spill

Mordmysteriet The Shapeshifting Detective kommer til konsoll og PC.

Wales Interactive ser ut til å ha gjort suksess som utgiver av spill som bruker ekte video med ekte skuespillere i stedet for dataskapt grafikk, akkurat som de «interaktive filmene» fra nittitallet. I dag slipper de et nytt slikt spill, nemlig The Shapeshifting Detective fra utviklerne av det godt mottatte The Infectous Madness of Dr. Dekker.

The Shapeshifting Detective beskrives som et overnaturlig film noir-eventyr, der du spiller en detektiv som har den suverent hendige egenskapen at han (eller hun?) kan forandre form og gi seg ut for å være helt andre mennesker.

Hm!
Hm!

Vær hvem du vil

Målet er å komme til bunns i et mordmysterium, der de hovedmistenkte er tre «synske» personer som visstnok er veldig flinke ti å forutse kommende drap. Du må prøve å lure så mye informasjon som mulig ut av dem, og for å gjøre det er du avhengig av å spille en rekke ulike roller.

Totalt er det over fem timer med video i spillet, som også har ti timer med radioprogrammer du kan lytte til. Her får vi blant annet høre stemmen til Chris «Tex Murphy» Jones. Når du først har løst mysteriet én gang, kan du prøve på nytt – morderen velges nemlig tilfeldig i starten av hvert spill.

The Shapeshifting Detective slippes på PC, Xbox One, PlayStation 4 og Switch. Traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.