Mars får snart nye innbyggere

Med Space Race-ekspansjonen får Surviving Mars-spillerne nye konkurrenter.

Med Paradox som utgiver var det ingen overraskelse at strategispillet Surviving Mars kom til å få en ekspansjon – det vil vel være mer overraskende om det blir med denne ene – men nå er det altså ikke spesielt lenge til Space Race-ekspansjonen er ute for spillet. Den slippes nemlig 15. november, på PC såvel som konsoll.

Den nyeste versjonen av hva?
Den nyeste versjonen av hva?

Du er ikke lenger alene

Space Race introduserer rivaliserende kolonier på den røde planeten, som både kan hjelpe og hindre deg i å nå målene dine. Du kan handle med dem, hjelpe dem når de sliter (og få hjelp av dem når du sliter), eller prøve å rappe de mest talentfulle kolonistene deres.

Det er til og med mulig å drive sabotasje – nå som du har konkurrenter er det nemlig ingenting i veien for at de når ulike milepæler før deg, og dermed rappe belønningene. Ellers introduseres nye bygninger og to nye nasjoner (Japan og Brasil), samtidig som forskjellene på de ulike sponsorene ser ut til å ha blitt større.

Surviving Mars er altså en kombinasjon av bybyggerspill og strategispill satt til planeten Mars. Spillet er utviklet av Haemimont Games, som nok er mest kjent for sitt arbeid med Tropico-serien. Her er en video som forteller litt om de kommende nyhetene:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.