Utforsk et mystisk slott i dette lekre eventyrspillet

Tsioque er et helt nytt pek-og-klikk-eventyr med håndtegnet 2D-grafikk.

Dagens «nylanserte indie-spill som fortjener litt oppmerksomhet» er pek-og-klikk-eventyret Tsioque (det uttales visstnok /tsɪɒk/), som ble sluppet denne uken og ser ut til å ha fått en god mottakelse av de som har prøvd det.

Rar hest!
Rar hest!

Massevis av farer

Dette sjarmerende fantasy-spillet følger en prinsesse ved navn Tsioque, som blir igjen på slottet når dronningen må reise ut for å forsvare landet. En ond trollmann bruker sjansen til å ta over makten, og slikt kan vi selvsagt ikke ha noe av. Tsioque må nå utforske de mystiske og eldgamle korridorene i slottet, som viser seg å inneholde mer enn én hemmelighet, for å stoppe ham.

Som i eventyrspill flest må du utforske omgivelsene dine og løse gåtene du finner der, men du vil også havne i situasjoner der du kan ende opp død om du ikke tenker raskt nok.

Spillet skal være inspirert av klassiske eventyrspill som Day of the Tentacle og Indiana Jones and the Fate of Atlantis, samt litt titler som Dragon’s Lair og Heart of Darkness. Ron Gilberts Pajama Sam-serie har også vært en inspirasjonskilde. Ta en titt på traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.