En haug av LucasArts-klassikere er ute på Steam

Sam & Max, Outlaws, Zak McKracken og Escape from Monkey Island, for å nevne noen.

Disney fortsetter å gjøre LucasArts-spillene mer tilgjengelige, og har nå lagt en haug av spill som tidligere har vært eksklusive for GOG ut på Steam. Samlingen inkluderer flere pek-og-klikk-klassikere, men også flere andre velkjente titler. Her er en liste:

  • Indiana Jones and the Emperor’s Tomb
  • Sam & Max Hit the Road
  • Escape from Monkey Island
  • Afterlife
  • Zak McKracken and the Alien Mindbenders
  • Indiana Jones and the Infernal Machine
  • Outlaws + A Handful of Missions
  • Star Wars Episode 1 Racer

Kjente og kjære spill

Jeg går ut fra at de fleste av dere som leser dette nettstedet fast har en viss peiling på disse titlene. De av dere som ikke har det, bør i alle fall ta en titt på pek-og-klikk-eventyrene Sam & Max og Escape from Monkey Island samt førstepersonsskyteren Outlaws, men de fleste spillene her er utgivelser som strengt tatt bør kunne by på mye moro.

Per nå er det lanseringsrabatt på disse spillene, slik at de fleste av dem koster like under 25 kroner. Her finner du dem.

Som nevnt har disse spillene vært ute en stund på GOG, hvis du heller vil ha dem i DRM-frie utgaver. Vi får håpe at GOG svarer med å graver enda dypere i Disney-arkivene, for å utvide sortimentet sitt nå som disse spillene ikke lenger er eksklusive for dem.

Oppdatering: Jeg legger også merke til at Disneys unike flysimulator Stunt Island har blitt lansert på Steam i samme slengen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.