Nytt Warhammer 40,000-spill får mye skryt

Mechanicus byr på turbasert taktikk i det dystre fremtidsuniverset.

The Games Workshop er ikke akkurat kresne med tanke på hvem de lar lage dataspill basert på Warhammer-lisensene, og slett ikke alle de offisielle spillene er like gode. Men den åpne politikken deres har også resultert i en og annen perle, og nylanserte Warhammer 40,000: Mechanicus ser ut til å være en slik. Dette turbaserte taktikkspillet har nemlig fått svært mye skryt.

Ikke en rom-ork å se!
Ikke en rom-ork å se!

Utforsk en død planet

I dette spillet får du kontroll over den svært avanserte Imperium-fraksjonen The Adeptus Mechanicus, på en ekspedisjon til en nyoppdaget Necron-planet. Her må du lete etter eldgammel teknologi, men de lokale vandøde har ikke tenkt å gjøre det enkelt for deg.

Mechanicus byr på over femti oppdrag, muligheten til å oppgradere styrkene dine underveis, flere avslutninger og et system der fienden blir farligere og farligere jo mer tid du velger å bruke på utforsking. Spillets handling er skrevet av Ben Counter, som har skrevet flere Warhammer 40,000-bøker.

Utgivelsen fant sted i forrige uke, og så langt har spillet fått en god mottakelse av både Steam-brukerne og de nettstedene som har tatt en titt på det (PC Gamer, for eksempel). Det får blant annet skryt for å holde seg svært trofast mot kildematerialet, og for sitt raske kampsystem. Her er en passende mørk teaser-video:

Og her er en gameplay-fokusert lanseringstrailer der musikken kanskje er litt i overkant entusiastisk?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.