Nå har Diamond Caves havnet på Steam

Det populære Boulderdash-aktige spillet har fått en ny utgave.

Om du har vært med i noen år, er sjansene store for at du på ett eller annet tidspunkt (eller kanskje mest sannsynlig flere) har vært hektet på Boulderdash. Antakeligvis har du også spilt en av de mange klonene – spillet der man måtte grave seg gjennom 2D-miljøer fulle av fallende steiner og fristende diamanter ble ikke bare en gigantsuksess, men skapte en egen liten sjanger.

Delt skjerm.
Delt skjerm.

Diamond Caves

Et av de mer populære Boulderdash-aktige spillene er Diamond Caves. Konseptet er det samme, nemlig å samle nok edelsteiner til at døren ut av brettet åpnes, men spillet har også massevis av fiender og snedige gjenstander som dører, nøkler, teleportere, bomber, og så videre.

Totalt er det 150 enspillernivåer og 100 samarbeidsnivåer (via delt skjern) i spillet, så det ser ut til å være mer enn nok å henge fingrene i. Selvsagt støttes kontrollere, «achievements» og slikt. Den nylanserte Steam-versjonen vil også få støtte for Workshop, slik at man kan lage egne nivåer ved hjelp av redigeringsverktøyet (også på vei), og dele dem med andre Steam-brukere.

Denne traileren viser mange av spillets muligheter, akkompagnert av herlig chip-musikk:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.