Trenger du flere klinkekuler i livet ditt?

Da kan du jo ta en titt på Marble It Up!, fra folkene bak Marble Blast-serien.

Marble It Up! er et nytt spill i den vesle «rull klinkekuler gjennom abstrakte nivåer»-sjangeren der vi allerede har titler som Monkey Ball-serien og Marble Madness. Spillet kommer fra en gjeng utviklere som tidligere ga oss Marble Blast-serien (som faktisk inkluderer noen av de aller første Xbox Live Arcade-spillene), og brukeranmeldelsene indikerer at de har utnyttet erfaringen sin godt.

Ingen vet hvor kula ruller.
Ingen vet hvor kula ruller.

Tut og rull

Spillet er ute nå for både Steam (Windows og Mac) og Switch, og byr på 40 nivåer som du kan rulle deg gjennom. Steam-versjonen har også et redigeringsverktøy som lar deg lage dine egne nivåer, eller laste ned nivåer andre har laget om du syntes 40 er litt lite – noe det for så vidt ser ut som mange av spillerne gjør.

På PC vil man kunne dele nivåer med andre spille via Workshop, mens konsollspillerne vil få tilgang på de beste nivåene via nedlastbare utvidelser. Ellers loves vi muligheten til å kappe mot både egne og andre spilleres spøkelsesopptak, som i TrackMania-serien, men vær oppmerksom på at full flerspiller ikke har blitt implementert enda. Her er en trailer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.