Husker du Sid Meier’s SimGolf?

Resort Boss: Golf ser ut til å bli en moderne arvtager.

Firaxis har i løpet av sine over 20 år i bransjen jobbet med mye mer enn Civilization og XCOM. Et av de tidlige prosjektene deres var Sid Meier’s SimGolf, som de utviklet i samarbeid med nå nedlagte Maxis. Her var målet å bygge opp din egen golfklubb, og i tillegg til å designe golfbanen din kunne du også teste den selv.

Det blir interessant å se om Resort Boss: Golf blir en verdig oppfølger til SimGolf.
Det blir interessant å se om Resort Boss: Golf blir en verdig oppfølger til SimGolf.

Åndelig oppfølger

Den uavhengige utvikleren Gus Martin likte SimGolf svært godt, og siden spillet ikke har fått noen moderne oppfølger, valgte han å gå i gang med å lage en selv. Spillet heter Resort Boss: Golf, og nå har veteranutgiveren Excalibur tatt det inn i stallen sin. Lanseringen skal etter planen finne sted i februar, da i «early access».

Som i SimGolf må du altså bygge opp en golfklubb fra bunnen av, og du kan selv designe landskapet for å skape utfordrende og varierte hull. I tillegg må du forsøke å loppe gjestene dine for penger ved å bygge restauranter, butikker og hoteller. Og du kan selvsagt ta en runde eller to på banen din selv.

Utvikleren mener at tidligversjonen som slippes i februar er rimelig solid, «og hvis spillerne er enige» vil det kun være i «early access» i noen måneder. Han skal imidlertid ha en rekke ideer for hvordan spillet kan utvikle seg videre, og sier at spillernes tilbakemeldinger vil være med å påvirke retningen det tar. Her er en veldig Maxis-aktig trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.