Pathologic 2 blir episodespill

Russiske Ice-Pick Lodge har valgt å dele det dystre eventyret i tre separate episoder.

Pathologic 2 er et åpen verden-spill satt til en by som langsomt men sikkert slukes av en dødelig pestepidemi. Du må forsøke å finne en kur for den livsfarlige sykdommen før det er for sent, samtidig som samfunnet gradvis kollapser rundt deg. Men du må også overleve, og det blir lettere sagt enn gjort.

Koselig!
Koselig!

Spillet startet som en nyversjon av kultklassikeren Pathologic – et av de mest unike og minneverdige spillene jeg har spilt – men ble etter hvert en oppfølger i stedet. Utviklingen har imidlertid tatt langt mer tid enn planlagt, blant annet på grunn av vanskelige økonomiske tider i Russland, og nå har utviklerne valgt å dele det opp i tre deler.

Tre historier og tre kampanjer

Dette er ikke så kritisk som det kanskje høres ut, ettersom spillet uansett skulle ha tre separate hovedpersoner med hver sin unike kampanje (slik som eneren). Om Pathologic 2 blir like tungt å spille som originalen, vil det kanskje bare være positivt med en pause mellom hver runde.

Ved å dele det opp vil utviklerne klare å gi oss den første delen tidligere enn det som ellers ville vært tilfelle. Den vil fokusere på historien til spillkarakteren Haruspex, og lanseres i løpet av andre kvartal neste år for PC. En versjon for Xbox One skal følge kort etter, før de to neste historiene kommer senere.

Her kan du se Ice-Pick Lodge-sjefen Nikolay Dybowski forklare hvorfor spillet blir episodebasert, og si litt mer om planene for spillet (det kan godt være du må skru på teksting på engelsk):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.