Her er en imponerende nylansering for Sega Master System

Det skrollende skytespillet Flight of Pigarus kunne nesten utgitt seg for å være et Mega Drive-spill.

Om du liker den klassiske Sega-konsollen Master System, bør du ta en titt på det nylanserte spillet Flight of Pigarus. Dette er et vertikalskrollende romskytespill der målet simpelthen er å score så mange poeng som mulig, og det skilter med lekker og imponerende grafikk, store miljøer og massevis av kuler på skjermen samtidig.

Gris mot ku.
Gris mot ku.

Kjemp mot din egen toppscore

Hver runde varer enten to eller fem minutter (eller frem til du dør), og spillet lagrer både toppscorene og opptak av disse slik at du kan studere dem for å se hvor det er mulig å gjøre det bedre.

Spillet kan lastes ned fra SMS Power helt gratis, for spilling på emulator (eller eventuelt original maskinvare om du det nødvendige utstyret). Enn så lenge er det ikke planlagt å gi spillet ut i fysisk form, selv om spillskaperen Kagesan er positiv til ideen om det blir teknisk gjennomførbart.

Flight of Pigarus ble utviklet over en periode på to år, og om du lurer på hvordan Kagesan arbeidet med prosjektet kan du se en spørsmål-og-svar-post på forumet til nettstedet SMS Power.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.