Crash Team Racing får nyversjon neste år

Det Mario Kart-aktige PlayStation-spillet blir født på ny.

Etter at Activision oppnådde stor suksess med den mildt sagt glimrende Crash Bandicoot N’Sane Trilogy, er de nå tilbake med nok en Crash-nyversjon. Denne gangen er det PlayStation 1-spillet Crash Team Racing som moderniseres, i Crash Team Racing Nitro-Fueled. Spillet er annonsert for PlayStation 4, Switch og Xbox One, og har allerede fått lanseringsdato: 21. juni.

Mario Kart med Crash

Jeg ville ikke vært passasjer i noe kjøretøy med han her bak rattet.
Jeg ville ikke vært passasjer i noe kjøretøy med han her bak rattet.

Crash Team Racing har ofte blitt beskrevet som den originale PlayStation-plattformens svar på Mario Kart, og er altså et arkaderacingspill av den typen som ikke bryr seg nevneverdig med realisme og denslags, men i stedet hiver spillerne ut i fargerike miljøer fulle av hindringer, der de kan (og bør!) sabotere hverandre ved hjelp av fantasifulle våpen.

Nyversjonen skilter med kraftig oppgradert grafikk, i stil med Crash Bandicoot N’Sane Trilogy. Ellers er alle modusene fra originalen med. I tillegg til lokal flerspiller via delt skjerm for opp til fire spillere, har utviklerne i Beenox lagt til nettbasert flerspiller.

Irriterende nok slippes spillet i to utgaver, der spillerne får ekstra innhold om de velger den dyreste (skjønt noe av det, som muligheten til å velge Nitrous Oxide, kan visstnok låses opp gjennom spilling også).

Her er traileren, og under den finner du et par sammenligningsbilder som viser spillet før og nå:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.