Tips: Her er et helt nytt spillblad

Wireframe Magazine kommer ut hver andre uke, og nettutgaven er gratis.

Ikke bare eksisterer det fortsatt spillblader på papir, men det dukker av og til opp nye. Nyetablerte Wireframe Magazine er litt ulikt de fleste andre, ettersom det kommer ut annenhver uke i stedet for én gang hver måned. I tillegg har det en gratis pdf-utgave, som man kan abonnere på om man ikke ønsker papirutgaven i posten.

Tredje nummer er ute nå

Bladet har fått tre nummer til nå, og jeg har bladd gjennom digitale kopier av alle sammen. Jeg liker det godt så langt – det har spillanmeldelser, intervjuer, sniktitter og feature-artikler som vanlige spillblad, men det har også en god del artikler som går litt mer i dybden på spillutvikling, og disse kan være ganske fascinerende.

Artig nok er Atari-legenden Howard Scott Warshaw en av de faste skribentene, som deler sine erfaringer om spillutvikling. Disse artiklene er med å gjøre bladet relevant for de som har en litt dypere interesse for dataspill.

Tiden vil vise hvor godt det fungerer med et blad som kommer ut såpass ofte, men så langt virker det ikke som om man har hatt problemer med å fylle sidene med interessant stoff. Jeg har i alle fall hatt glede av bladet så langt, og tenkte det kunne være noe å tipse dere om.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.