FMV-spillet Double Switch har fått jubileumsutgave

Dette nittitallsspillet har skuespillere som Corey Haim, Debbie Harry og R. Lee Ermey i rollene.

Double Switch ble opprinnelig lansert for Sega CD i 1993, og kom fra utviklerne bak det langt mer kjente spillet Night Trap. Spillet ble i stor grad møtt med et skuldertrekk av både spillpressen og spillerne, og versjonene for PC og Sega Saturn som kom et par år senere ble heller ikke kjempepopulære. Men nå er det altså tilbake, i en jubileumsutgave for PlayStation 4 og Steam.

PlayStation 4-versjonen ser merkelig nok ikke ut til å være tilgjengelig i Norge (enda?), i motsetning til PC-utgaven.

Mystisk herregård

Hva driver han med?
Hva driver han med?

I likhet med Night Trap, er Double Switch et FMV-spill som bruker ekte video med ekte skuespillere. Handlingen finner sted på en herregård ved navn Edward Arms, full av folk som skjuler mystiske hemmeligheter. Du styrer sikkerhetssystemet, og din jobb er i utgangspunktet å fange inntrengere ved hjelp av feller. Men ting er ikke nødvendigvis som de ser ut på overflaten.

For å hjelpe deg har du et avansert overvåkningssystem der du ikke bare får muligheten til å spionere på herregårdens beboere ved hjelp av sikkerhetskameraer, men også kan se hvor de til enhver tid befinner seg via sensorer og et kart. Om det dukker opp en inntrenger på et av rommene, går en alarm, og du må raskest mulig finne ut hvordan trusselen skal uskadeliggjøres.

På rollelisten finner vi sytti- og åttitallsikonet Debbie Harry, ex-barnestjernen Corey Haim, Hollywoods favorittsersjant R. Lee Ermey, samt Irwin Keyes, Wendy Gazelle, David Packer, Camille Cooper, Kimberley Oja og Taylor Negron. Det er Mary Lambert som har regissert det hele, og Thomas Dolby som har stått for musikken.

Jubileumsutgaven skilter med forbedret videokvalitet og bonusinnhold som aldri tidligere har blitt vist. Trailer full av WTF-øyeblikk:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.