Nå utvides SNK 40th Anniversary Collection

Totalt får spillsamlingen 11 nye spill, skjønt et par av dem må du manuelt laste ned.

SNK 40th Anniversary Collection ble lansert for Switch i november, men da hadde den kun 13 av de 24 spillene som egentlig skulle være en del av pakken. Nå skal resten av spillene slippes – ni via en oppdatering, og to som gratis ekspansjonspakker (ettersom disse har en annen aldersgrense enn hovedspillet).

SNK før Neo-Geo

SNK 40th Anniversary Collection feirer den lange historien til spillprodusenten SNK, som ble grunnlagt i 1978. I dag er det japanske selskapet mest kjent for sin Neo-Geo-konsoll, og serier som Metal Slug og King of Fighters, men det denne pakken fokuserer på er de mange spillene de lagde før Neo-Geo tok over det hele.

Samlingen inneholder en rekke klassiske arkade- og konsollspill fra åttitallet, inkludert Ikari Warriors-serien, Alpha Mission, Athena, Prehistoric Isle og Psycho Soldier. En ting som gjør den ekstra interessant er at den inneholder både arkade- og konsollversjonen av flere spill. Disse kan ofte være svært forskjellige.

Frank Cifaldi, som har ledet utviklingen av SNK 40th Anniversary Collection, forteller på Twitter at mens spillene som var med pakken i utgangspunktet alle ble valgt for å gjøre pakken så salgbar som mulig, er «ekstraspillene» i større grad valgt for å vise frem spill som ofte blir ignorert.

I tillegg har de brukt anledningen til å fikse spill som ikke fungerer ordentlig på emulatorsystemet MAME, noe som betyr at de eneste versjonene av Ozma Wars, Fantasy og Sasuke vs. Commander der lyden faktisk fungerer slik som i de originale arkadeversjonene finnes i denne pakken.

Det høres altså ut som de har gjort en solid innsats med denne pakken, og vi får håpe den kommer til flere plattformer etter hvert. Her er alle spillene i samlingen, med spillene som var tilgjengelige fra starten av markert i fete typer:

 1. Alpha Mission (Console & Arcade)
 2. Athena (Console & Arcade)
 3. Beast Busters (Arcade Only)
 4. Bermuda Triangle (Arcade Only)
 5. Chopper (Arcade Only)
 6. Crystalis (Console Only)
 7. Fantasy (Arcade Only)
 8. Guerrilla War (Console & Arcade)
 9. Ikari Warriors (Console & Arcade)
 10. Ikari III (Console & Arcade)
 11. Munch Mobile (Arcade Only)
 12. Paddle Mania (Arcade Only)
 13. P.O.W. (Console & Arcade)
 14. Prehistoric Isle (Arcade Only)
 15. Psycho Soldier (Arcade Only)
 16. SAR: Search and Rescue (Arcade Only)
 17. Sasuke Vs. Commander (Arcade Only)
 18. Street Smart (Arcade Only)
 19. Time Soldiers (Arcade Only)
 20. TNK III (Console & Arcade)
 21. Vanguard (Arcade Only)
 22. Victory Road (Ikari Warriors II) (Console & Arcade)
 23. World Wars (Arcade Only)
 24. ZMA Wars (Arcade Only)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.