I dag slippes dette vakre indie-spillet

Videoene fra plattformspillet Gris har vært helt nydelige – nå finner vi ut om spillet følger opp.

Mens omverdenen fortsatt, utrolig nok, diskuterer om spill kan være kunst eller ikke, kan vi om få timer spille Gris, et indie-spill som ser så absurd vakkert ut at det nesten gjør vondt. Nå er det ikke dermed sagt at det faktisk vil være et godt spill, men det finner vi nok raskt ut.

Vakkert.
Vakkert.

Gris slippes altså på PC, Mac og Switch, og er et sideskrollende plattformspill der vi spiller ei ung jente fortapt i sin egen verden, der hun prøver å komme seg gjennom ettervirkningene av en traumatisk opplevelse.

Alle skal kunne spille det

Selv om trailerne gir et inntrykk av farer som må overkommes, skal det være umulig å dø i spillet, som i stedet fokuserer på utforsking. Vi kan forvente lette gåte- og plattformsekvenser, samt litt mer utfordrende områder som ikke er nødvendige for å fullføre spillet.

Etter hvert som hovedpersonen vokser, vil hun se verden på nye måter, og dermed også finne flere steder som kan utforskes gjennom nyervervede egenskaper. Hvordan spillet fungerer kan du se i denne traileren:

Og her er den helt ferske lanseringstraileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.