Slik fungerer norske Degrees of Separation

Nytt hjernetrim-/plattformspill, der veteranen Chris Avellone har skrevet historien.

Den norske utvikleren Moondrop har i lang tid jobbet med et hjernetrim-/plattformspill ved navn Degrees of Separation. Nå har utgiver Modus Games gitt ut en trailer som viser hvordan spillet fungerer. Den kan du se under.

Degrees of Separation kommer fra Moondrop, som tidligere har stått for Amphora.
Degrees of Separation kommer fra Moondrop, som tidligere har stått for vakre Amphora.

Varmt og kaldt

Degrees of Separation er et plattform-/hjernetrimspill som enten kan spilles i samarbeidsmodus eller alene. Spillet følger Ember og Rime, to svært forskjellige figurer. Ember er glovarm, mens Rime er iskald, og mens Rime vil kjøle omgivelsene ned, vil Ember varme dem opp. Hver av dem har sin egen dynamiske sone på skjermen som påvirkes av dem.

Dette ser ut til å fungere litt kulere i praksis enn beskrivelsen min gir inntrykk av, men i stedet for at jeg prøver å forklare det jeg uansett bare har plukket opp fra videoen, kan du like godt ta en titt:

Degrees of Separation skal lanseres den 14. februar, og kommer til PC (Steam), PS4, Xbox One og Switch. Som nevnt i starten er det den erfarne spilldesigneren og -skribenten Chris Avellone som har skrevet historien. Han har tidligere jobbet med titler som Planescape: Torment, Fallout: New Vegas, Alpha Protocol, Pillars of Eternity og Into the Breach.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.