SpellForce III får frittstående utvidelse

THQ Nordic har annonsert strategi-/rollespillet SpellForce III: Soul Harvest.

SpellForce 3 var et spill jeg så veldig frem til, men som jeg av en eller annen grunn glemte bort da det først ble lansert i fjor. Nå har THQ Nordic minnet meg på at det eksisterer, ved å annonsere en frittstående ekspansjon for spillet. Den heter SpellForce 3: Soul Harvest, og skal etter planen lanseres i løpet av andre kvartal 2019.

Det ser ut som mye av krigingen finner sted under jorden denne gangen.
Det ser ut som mye av krigingen finner sted under jorden denne gangen.

Rollespill og strategi

SpellForce III er en kombinasjon av sanntidsstrategispill og rollespill, der du må bygge baser og lede fantasy-hærer i kamp som i sanntidsstrategispill, men også får rollespillaktig kontroll over en gjeng heltefigurer som kan utvikles i en rekke forskjellige retninger. Soul Harvest fortsetter i samme stil, selv om det altså kan spilles uten at du allerede har SpellForce III.

I Soul Harvest loves vi en ny, historiedrevet kampanje som skal ta cirka 20 timer å fullføre, fem ulike spillbare fraksjoner, med dverger og nattalver som nykommere. Andre nyheter inkluderer flygende enheter, nye egenskaper for heltefigurene, og et nytt sektor-basert ressurs-system.

Her er en trailer for SpellForce III: Soul Harvest:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.