Ultimate General-skaperne med nytt spill

Ultimate Admiral: Age of Sail byr på krigføring både på land og på sjøen.

Skaperne av Ultimate General-serien har annonsert sitt neste spill. Det heter Ultimate Admiral: Age of Sail, og vil ta oss tilbake til den amerikanske frigjøringskrigen der du får gjøre karriere i den britiske marinen eller i marinen til det nyfødte USA.

Et tidlig bilde fra spillet.
Et tidlig bilde fra spillet.

Kombinert krigføring

Spillet blir et taktisk, sanntidsbasert krigsspill (i likhet med forgjengerne), men selv om navnet kanskje får deg til å tro at du kun vil surre rundt på bøljan blå, er ikke dette tilfelle. I stedet vil utvikleren forsøke å kombinere sjøkamp med kamp på landjorden, der du må bruke begge deler for å lykkes.

De lover også at spillet vil kjøre i full 3D, og at teknologien de utvikler i forbindelse med dette spillet vil brukes i kommende spill fra samme studio. Mer informasjon skal komme senere.

Ultimate General-spillene har av mange blitt karakterisert som åndelige oppfølgere til Sid Meiers klassiske Gettysburg, et spill som ofte hoppes over når man diskuterer den amerikanske Civilization-designerens rikholdige karriere. De har generelt fått mye skryt, og derfor blir det spennende å se hvordan utvikleren vil løse utfordringen med å kombinere land- og sjøkrig i samme slag.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.