System Shock-nyversjonen begynner å se ganske flott ut

Utviklerne har gitt ut en ny video.

Den folkefinansierte nyversjonen av klassiske System Shock havnet i trøbbel i fjor, etter at prosjektet vokste ut av kontroll. Utvikler Nightdive Studios endte i praksis opp med å starte hele greia på nytt, men denne gangen skulle de være mer trofaste mot originalversjonen. Det ser ut til at denne tilnærmingen har fungert litt bedre enn den forrige.

Ser lekkert ut

Nå har gjengen gitt ut en video som viser noen av miljøene i nyversjonen, og jeg må innrømme at jeg liker den stemningsfulle grafikkstilen veldig godt. Spesielt lys- og røykeffektene fungerer i mine øyne skikkelig bra. Men vi får ikke se verken kamp eller fiender, så det er tydelig at prosjektet fortsatt har en lang vei å gå.

Stephen Kick fra Nightdive Studios har skrevet litt om den siste tidens utvikling i en oppdatering på Kickstarter. Der forteller han blant annet at teksturene og slikt i videoen under generelt skal være ferdigstilte, og at dette altså er en reell forsmak på hvordan spillet vil se ut når det lanseres. Du kan ta en titt på videoen her:

Husk forresten at i tillegg til denne nyversjonen, har Nightdive Studios benyttet seg av den originale kildekoden for å gi originalversjonen fra 1994 en total overhaling som ble lansert i september i fjor.

System Shock: Enhanced Edition inkluderer nå 4K-støtte, muligheten til å endre kontrollene (og bruke «mouselook»), støtte for både Direct3D og OpenGL, muligheten til å bruke Mac-grafikken som hadde høyere oppløsning enn MS-DOS-grafikken, offisiell modifikasjonsstøtte, «achievements» og mye mer, samtidig som mange av originalens «bugs» har blitt fikset.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.