Lunark er et Flashback-inspirert pixeleventyr

Dette nye indie-spillet ser allerede imponerende ut.

I dag kom jeg over Kickstarter-kampanjen til et indie-spill ved navn Lunark. Jeg skriver ikke så ofte om folkefinansieringskampanjer lenger, men Lunark ser veldig kult ut, og jeg håper det blir noe av spillet enten kampanjen lykkes eller ikke.

Klassisk spillformel

Kort sagt er spillet et todimensjonalt plattformeventyr inspirert av klassiske Flashback og Prince of Persia, med lavoppløst retroinspirert grafikk. Du må hoppe, rulle og skyte deg gjennom fargerike miljøer, og utvikleren lover moderniserte kontroller og et «generøst» progresjonssystem.

Spillets navn henspiller på Månen, som for anledningen har blitt omgjort til et gigantisk romskip og huser den siste resten av menneskeheten på vei mot en ny klode. Alt er imidlertid ikke vel ombord på Måne-arken, som styres av et totalitært regime. Og for å komplisere det hele, kan det virke som målet for reisen allerede er bebodd.

Utvikleren understreker at det ikke er snakk om et episk og gigantisk spill, men en kortere og mer komprimert opplevelse. Lanseringen skal finne sted i april 2020, om alt går etter planen, og spillet kommer til PC og Mac. Her er Kickstarter-presentasjonen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.