Strategispillet Wargroove er rett rundt hjørnet

Her får vi turbasert strategi i Advance Wars-stil, fra utvikleren av Starbound.

Chucklefish har annonsert slippdatoen for Wargroove, et turbasert strategispill ikke helt ulikt klassikere som Advance Wars og Battle Isle. Spillet dukker opp på PC, Switch og Xbox One den 1. februar, som altså er fredag neste uke med mindre du leser denne artikkelen på et tidspunkt der den påstanden blir helt feil. For eksempel i neste uke.

Krig og (ikke så mye) fred.
Krig og (ikke så mye) fred.

Turbaserte slag

Wargroove byr uansett på turbasert strategi der kamphandlingene finner sted på fargerike, todimensjonale brett. Du du velger en av «over tolv» unike kommandører, og kan enten spille alene eller sammen med opp til tre andre spillere (lokalt eller via nettet), og i tillegg til en historiedrevet kampanjemodus har spillet en rekke andre spilltyper.

En av disse er «puzzle», der du får bryne deg på en serie forhåndsoppsatte utfordringer der målet er å vinne på én tur. For å oppnå dette må du utnytte alle de taktiske mulighetene du har til din disposisjon. Om du er av den kreative typen, kan du også bruke spillets redigeringsverktøy til å lage egne kart, slag og til og med kampanjer, som så kan deles med andre spillere.

Her er en fersk trailer som ikke viser noe som helst fra spillet:

Og her er noe litt mer matnyttig:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.