Deponia: The Complete Journey er gratis akkurat nå

Hvis du er kjapp kan du skaffe deg tre gratis eventyrspill.

Om det frister med et gratis pek-og-klikk-eventyr eller tre, så kan du frem til i morgen ettermiddag plukke opp Deponia: The Complete Journey for kroner null på Humble Store (du må melde deg på mailinglisten deres, riktignok). Spillet låses opp på Steam, og støtter Windows, MacOS og Linux. Tilbudet avsluttes altså lørdag 26. januar klokken 19.00.

Deponia.
Deponia.

Røm fra søppelplaneten Deponia

Deponia: The Complete Journey består av de tre spillene i Deponia-trilogien, og utgiver Daedalic mener selv at de totalt byr på over 40 timer med spilletid. I tillegg kommer pakken med over fire timer med kommentarer fra utviklerne, ekstra bonusinnhold og diverse andre forbedringer som skal gjøre spillingen hyggeligere.

Handlingen finner sted på planeten Deponia, som har blitt brukt som avfallsdeponi for galaksen og i praksis bare er en eneste stor skraphaug. Du spiller en av planetens beboere, en kar som heter Rufus, som veldig, veldig gjerne vil komme seg bort fra planeten for å skaffe seg et bedre liv på et litt mindre forsøplet sted. Slik som den svevende byen Elysium.

Uheldigvis har forsøkene hans på å rømme til Elysium en tendens til å mislykkes, og i starten av seriens første spill klarer han til og med å dra med seg ei søt jente ned på planeten igjen.

Personlig har jeg bare spilt det første Deponia-spillet, og det likte jeg heller ikke så veldig godt. Det var et litt for typisk «europeisk eventyrspill» med humor jeg ikke syntes var morsom og alt for mange knotete gåter som kom i veien for historien. Men gratis er gratis, og det er nok ikke for ingenting at serien har mange tilhengere i Europa. Jeg bør kanskje gi spillet en ny sjanse.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.