Retrotimen: New Super Mario Bros. U Deluxe

I ukens episode kommer gjengen blant annet inn på det ferske Super Mario-spillet for Switch.

Hvor mye snø er for mye? Med det spørsmålet sparkes ukens episode av Retrotimen i gang, passende nok siden Yr melder om gult farenivå på grunn av at det er ventet store snømengder her i ettermiddag. Mumle, mumle.

Da var vi her igjen.
Da var vi her igjen.

New Super Mario Bros. U Deluxe

Uansett, dagens episode er det gjengen kaller en løs snipp-episode, noe som betyr at den ikke er spesielt nøye planlagt fra starten av, og Lars, Otto og Rasmus bruker timen på å diskutere det som faller dem inn.

Et av temaene som dukker opp er det nylanserte Switch-spillet New Super Mario Bros. U Deluxe. Som forventet av et spill fra Nintendo med Mario i tittelen er dette rimelig solide saker, men det spørs jo om ikke Nintendo har skviset New Super Mario Bros. nok nå.

Her er ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan dessuten få med deg episodene på Radio Trondheim (hver tirsdag klokken 18.00).

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.