Slay the Spire har fått mye skryt

Nå er dette samlekortspillet ute av «early access».

Slay the Spire har fått nesten 25 000 brukeranmeldelser på Steam, og disse er «overwhelmingly positive» ifølge spillbutikkens rangeringssystem. Med andre ord er det kanskje et spill vi bør ta en nærmere titt på.

Jeg brukte alt for mye tid på Gwent i The Witcher 3. Tør jeg dette?
Jeg brukte alt for mye tid på Gwent i The Witcher 3. Tør jeg dette?

Kun for én spiller

Utviklerne forklarer at Slay the Spire er en kombinasjon av samlekortspill og «roguelike»-spill, for én spiller. Du utforsker et mystisk tårn der du gradvis bygger opp kortstokken din, og møter rare og farlige vesener som må overvinnes i kamp. Hver gang du spiller er layouten annerledes, og spillet byr på nye utfordringer.

Totalt loves vi over 250 forskjellige kort, over 150 ulike gjenstander som kan brukes til å utruste figuren vår, og tre «kjernefigurer» med egne, unike kort.

Det er forøvrig ikke bare brukerne som liker spillet – på Metacritic har det en score på 92 prosent i skrivende stund. Det har riktignok kun fått karakter av åtte spillsider så langt, men dette inkluderer store sider som PC Gamer. Den ferdige versjonen er som sagt akkurat lansert på Windows, MacOS og Linux, og spillet kommer til Switch i løpet av året. Trailer:

En kommentar om “Slay the Spire har fått mye skryt”

  1. Et veldig, veldig bra spill. Anbefales om man liker kortmekanikker og karakterbygging. Det blir nok ikke 2019s beste spill, men et solid 8/10-spill fra min side i alle fall.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.