Moon Cresta er ute på Switch

Har du lyst til å spille et virkelig gammelt romspill på Switchen din?

Den japanske spillutgiveren Hamster har i lang tid gitt ut klassiske spill på Switch og PlayStation 4. Vi har ikke fulgt helt med på utgivelsene deres her på Spillhistorie.no, men om du eier en Switch har de faktisk lansert over 30 ulike klassikere på eShop. I går kom et nytt et, nemlig romskytespillet Moon Cresta.

Romspill fra 1980

Dette er en skikkelig gammel tittel – originalen ble lansert så langt tilbake som i 1980 – og sjansene er egentlig mye større for at du har spilt den europeiske hjemmeversjonen som blant annet kom til Commodore 64 enn det originale arkadespillet. Men det er altså dette som er ute på Switch nå.

Moon Cresta er altså et rimelig enkelt romskytespill der du styrer et romskip i bunnen av skjermen og må ta knekken på invaderende flygende objekter i toppen av skjermen. Disse flyr rundt i ulike formasjoner. Her kan du se litt spillvideo:

Som nevnt har Hamster lagt ut en hel bråte arkadespill på Switch, og utvalget inkluderer Bomb Jack, Double Dragon, Mario Bros. (arkadespillet, altså) og oppfølgeren til Moon Cresta, Terra Cresta.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.