Metal Slug XX er ute på Steam

Men 2D-klassikeren får slakt av mange spillere.

Det er alltid godt nytt når eldre klassikere blir tilgjengelige igjen, skjønt noen ganger burde utviklerne kanskje brukt litt mer energi på relanseringen. Det ser ut til å gjelde Metal Slug XX, som ble sluppet på Steam like før helgen og har fått en rimelig dårlig mottakelse.

Hovedproblemet for spillerne ser ut til å være at tastaturoppsettet er kronglete, og at det ikke er noen måte å endre det på. For å gjøre vondt verre, resulterer et trykk på Escape-tasten at spillet lukkes umiddelbart. Spillet ser ut til å fungere langt bedre med kontroller, men det virker til gjengjeld ikke som man kan koble opp to kontrollere for samarbeidsmodusen.

Serien er kjent for store piksler.
Serien er kjent for sine store piksler.

Flere reagerer også på at selve spillskjermbildet tar opp en liten del av skjermen.

Ikke alle er misfornøyd

Når det er sagt, virker det som spillere som bruker håndkontroller er rimelig fornøyd med overføringen. Det blir uansett interessant å se om SNK klarer å fikse problemene – det ser ut som Steam-versjonen kjører en emulert versjon av PSP-utgaven, og dermed er det kanskje ikke så lett å legge inn konfigureringsmuligheter.

Metal Slux XX er uansett et todimensjonalt actionspill av den gamle skolen. Spillet dukket først opp på PSP i 2009, og fikk en PS4-versjon i fjor. Steam-versjonen byr på syv soldater å velge mellom (inkludert DLC-figurene fra originalen), og syv store, sideskrollende nivåer fulle av fiender som må kverkes. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.