Nå er overlevelsesspillet Astroneer ferdigutviklet

Bygg og bo i et stort solsystem, både på PC og Xbox One.

Det dukker stadig opp nye overlevelsesspill i «early access», men heldigvis er det også noen som blir ferdige nå og da. I dag har turen kommet til Astroneer, et spill som lenge har virket veldig interessant, og som har en temmelig solid brukerscore på Steam. Den ferdige versjonen har også blitt lansert på Xbox One.

Her var det veldig blått.
Her var det veldig blått.

Sandkasse i rommet

Astroneer gir deg rollen som utforskingsreisende i rommet. Du befinner deg i et mystisk solsystem, alene eller (helst?) sammen med opp til tre andre spillere, og så er poenget å skaffe ressurser, bygge baser, og generelt prøve å overleve så godt som mulig. Totalt er det syv håndskapte planeter i systemet, hver med sine egne miljøer, ressurser og mystiske ruiner.

En av de spennende tingene med Astroneer er at landskapet er fullstendig formbart. Ikke bare kan du grave ut svære tunnellsystemer, men du kan også bruke fyllmasse til å bygge ulike strukturer. Spillet har også et byggesystem som lar deg koble sammen ulike komponenter for å bygge både baser og ulike typer farkoster.

Versjon 1.0 inkluderer «et helt nytt solsystem, nye romdrakter, farer, kjøretøyer og gjenstander som kan lages,» ifølge utviklerne. Jeg kan ikke se at de har lagt ut noen mer detaljert logg over oppdateringer eller informasjon om hva som er planen videre.

Merkelig nok er lanseringstraileren er fortsatt noen timer unna. Her kan du i alle fall se den når den slippes:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.